Agenda, en roosters
Jongeren
kerkelijk bureau
Kerkblad bijEen
Nadenken over je eigen leven, kan je helpen om weer op weg te gaan. Stilstaan bij de dingen die er om je heen gebeuren, kan je een nieuwe kijk geven over hoe je beter met anderen en met nieuwe situaties om kunt gaan. In de kerk wordt bezinning dan ook gezien als iets dat je verder helpt in geloven en leven.
Op 27 mei sloot "Open Mind" het seizoen af met een gezamenlijke maaltijd voor kinderen en volwassenen in De Burcht. Gert en Gerie Vonk bakten pannenkoeken voor de kinderen en de volwassenen verwenden elkaar met heerlijke soep, uitgebreide salades, peruaanse aardappelbroodjes, spiesje, fruit, brood, pasta en saus, en nog veel meer lekkers. Irene vertelde een verhaal over Jezus en het feestmaal dat door gaat, ook als de wijn al op is. Gerie las het verhaal voor van "de soepsteen", waarin zorg voor elkaar en voor goede voeding centraal staan. De kinderen speelden in de Burchtzaal en na afloop zongen we liederen onder begeleiding van Erik op de gitaar. Een hartverwarmend slot, dat veel goeds belooft voor het nieuwe seizoen. Met dank aan Gerie Vonk, die dit hele seizoen de kring begeleid heeft.

Op 12 mei heeft een aantal leden van de Open Hof Kerk een bezoek gebracht aan de abdij Koningsoord in Oosterbeek.