Bezinning en ontmoeting
Jongeren
kerkelijk bureau
Kerkblad bijEen
Wanneer mensen niet in de gelgenheid zijn om zelf een dienst bij te wonen kunnen zij toch de diensten thuis volgen. Dit kan door middel van de recorder, waarop een cd staat van de dienst. Of via internet.

Kerktelefoon en recorder dienst

Kerktelefoon en recorder dienst Kerktelefoon
Alle kerken, dus de Vredebergkerk, de Oude Kerk zijn op het net van de SIKN Kerkomroep Nederland.
Deze uitzendingen zijn zowel te beluisteren via een Kerkwebradio (een eenvoudig inbelmodem via de telefoonlijn) bij de gemeenteleden thuis als bij de luisteraars op de computer op internet.

Meeluisteren via internet naar de diensten in alle kerken kan via deze link:
http://www.kerkomroep.nl/?mp=10072 voor de Vredebergkerk
http://www.kerkomroep.nl/?mp=10045 voor de Oude Kerk

In de Vredebergkerk wordt gebruik gemaakt van een beamer.
Hierdoor is het mogelijk om op vrijdag of zaterdag een liturgie van deze dienst vooraf bij de luisteraars thuis te bezorgen.
Indien U dit via internet wilt ontvangen kan dit door het eenmalig toevoegen van uw mailadres aan ons bestand van luisteraars.
Voor verdere informatie kunt u overdag en ‘s avonds terecht bij :
Giel Kollaard, Heuveloordweg 2, Oosterbeek tel. 026-3337847 en e-mail: mkollaard@gmail.com
Frans van Roest, Parallelweg 10, Oosterbeek tel 026-3336974 en e-mail: frans.vanroest@planet.nl

Recorderdienst
Iedere zondag wordt de kerkdienst in de Vredebergkerk opgenomen op een cd-recorder. Deze CD's zijn beschikbaar voor mensen die (tijdelijk) niet in staat zijn om de kerkdiensten bij te wonen, niet beschikken over internet of een geschikte telefoonaansluiting.
Na afloop van de dienst worden hiervan CD’s hiervan gemaakt die daarna bezorgd en gehaald worden door vrijwilligers. .
Wilt u meer weten, neem dan contact op met Giel Kollaard, zie contactgegevens hierboven.