Agenda, en roosters
Jongeren
kerkelijk bureau
Kerkblad bijEen

Tijdens de kerkdienst staat voor in de kerk een prachtig boeket bloemen.
Contactadressen:
Oosterbeek: Mw. D. Roelofs-Ploeg, tel. 3342851
Wolfheze: Mw. J. van der Repe tel. 3391722

Bloemenfonds

De bloemen uit de kerk worden na de dienst bezorgd bij gemeenteleden die een steuntje kunnen gebruiken, bijvoorbeeld bij ziekte. Maar ook als er iets te vieren is, bijvoorbeeld een 25, 40, 50 of 60 jarig huwelijk.

Samen met de bloemen wordt ook een kaart bezorgd.
Als u in de kerk bent kunt u uw handtekening op de kaart zetten, voor of direct na de dienst. Zo wordt de bloemengroet een groet van ons allen.

Als u wilt kunt u de bloemen en de kaart zelf bezorgen; meld u zich dan na afloop van de dienst bij de dienstdoende ouderling.
Om te zorgen dat er elke zondag bloemen staan, zijn er vrijwilligers, die ’s zaterdags, voorafgaand aan de zondagse dienst, de bloemen kopen en daarna schikken.

De liturgische kleuren van het kerkelijk jaar zijn bij de medewerkers bekend en, indien mogelijk, wordt bij de aanschaf van de bloemen met deze kleuren rekening gehouden.
Zo is de kleur met Pasen en Kerst b.v. wit, in de advent-en 40-dagentijd paars en rood met Pinksteren.

Bloemen in de Oude Kerk

Liturgisch bloemschikken Wolfheze

open Hof Kerk Wolfheze

Open Hof Kerk Wolfheze

Foto van bloemschikken bij einde kerkelijk jaar.

Symbolische schikkingen adventtijd 2016

bloemen advent

Bloemen in de Vredebergkerk

De Bloemen in de Vredebergkerk op het liturgische centrum

Een beeld van het boeket.