Wie zijn wij
Agenda, en roosters
Bezinning en ontmoeting
Kerk in de samenleving
Jongeren
kerkelijk bureau
Kerkdiensten
Kerkblad bijEen
In de Vredebergkerk wordt gebruik gemaakt van een beamer. Een beamer heeft een aantal voordelen: er hoeft geen liturgie gedrukt te worden, op het laatste moment zijn nog aanpassingen mogelijk, en ook slechtzienden kunnen zonder problemen liedteksten lezen. Alle liederen kunnen voorzien worden van notenbalken, dus ook onbekende liederen worden zonder problemen in de liturgie opgenomen. 
Het algemene email adres van de beamer is mmv@pkn-oosterbeek-wolfheze.nl  
Dit adres is bedoeld voor communicatie voor alle betrokkenen van de beamer, dus predikanten, organisten, kosters en medewerkers van de beamercommissie.
Het emailadres voor de beamercommissie is beamer@pkn-oosterbeek-wolfheze.nl
Er is een samengesteld rooster van de diensten met de medewerkers in elke dienst. Dit rooster kunt u downloaden door met de linker muisknop op onderstaand PDF-bestand te klikken.
cms/fck/image/Beamerrooster_2-2017(3).pdf
Sinds eind 2013 wordt er in onze diensten alleen nog gebruik gemaakt van het Nieuwe Liedboek. Alle liederen uit het nieuwe liedboek kunnen in onze diensten gezongen worden.
Om toch gegevens uit de oude bibliotheek te kunnen halen en de verwijzingen van en naar de diverse bundels te kunnen gebruiken is hier een index aanwezig in PDF-formaat. Deze kunt u downloaden door erop te klicken.cms/fck/image/Beamerindex.pdf  
Copyright PKN Oosterbeek - Wolfheze
site by: sth.nu
www binnen deze site