Bezinning en ontmoeting
Jongeren
kerkelijk bureau
Kerkblad bijEen
Deze pagina is voor iedereen die geïnformeerd wil worden over het jeugd- en jongerenwerk.

Jeugddienst 4 februari 2018

Terugkijken naar een mooie jeugddienst op zondag 4 februari

Het thema is "Gewoon Bijzonder"
Zondagmorgen 4 februari om 10.00 uur in de Vredebergkerk. Kinderen  en jongeren doen actief mee aan de dienst en Gospelkoor "Voices" werkte ook mee.
Wilt u meer weten, lees de bijlage of beluister de viering via kerkomroep.

Mevrouw Tineke Schonck.
In onze kerk is het jeugdwerk een zeer belangrijk aandachtspunt. Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst! We doen er alles aan om de kerk tot een plek te maken waar kinderen en jongeren zich thuis voelen. Er worden diverse activiteiten georganiseerd en we zijn blij dat we kunnen zeggen dat wekelijks een groot aantal kinderen en jongeren met hun ouders onze diensten en andere activiteiten bezoeken. Mijn telefoonnummer is 026-8483664.

Foto gemaakt tijdens de bevestiging van Tineke als jeugdouderling op 29 januari 2017.