Agenda, en roosters
Jongeren
kerkelijk bureau
Kerkblad bijEen
Deze pagina is niet alleen voor de jongeren die de kerkdiensten bijwonen. De jeugdraad en de jeugdouderling informeren ouders en belangstellenden  over het jeugdwerk in en vanuit de gemeente.

Zomerkampweekend juli 2017

Jeugd ouderling

De jeugdouderling van onze gemeente is:

Mevrouw Tineke Schonck.
In onze kerk is het jeugdwerk een zeer belangrijk aandachtspunt. Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst! We doen er alles aan om de kerk tot een plek te maken waar kinderen en jongeren zich thuis voelen. Er worden diverse activiteiten georganiseerd en we zijn blij dat we kunnen zeggen dat wekelijks een groot aantal kinderen en jongeren met hun ouders onze diensten en andere activiteiten bezoeken. Mijn telefoonnummer is 026-8483664.

Foto gemaakt tijdens de bevestiging van Tineke als jeugdouderling op 29 januari 2017.