Agenda, en roosters
Jongeren
kerkelijk bureau
Kerkblad bijEen
Deze pagina is niet alleen voor de jongeren die de kerkdiensten bijwonen. De jeugdraad en de jeugd ouderlingen informeren ouders en belangstellende op deze pagina over het jeugdwerk van de kerken.

Ook het rooster van het aansteken van de kaarsen is opgenomen. Zie roosters.

"The Passion" op groot scherm
Donderdag 13 april as. vindt wederom het evenement "The Passion" plaats, ditmaal in Leeuwarden. Wij willen graag samen met de tieners vanaf groep 8 (en hun ouders als die dat leuk vinden) dit evenement via de beamer in de Blue kelder meemaken. Kelder open vanaf 20 uur. Vrienden en vriendinnen zijn ook van harte welkom. Graag even opgeven bij Tineke Schonck of Petra Doorn

Jeugd ouderling

De jeugdouderling van onze gemeente is:

Mevrouw Tineke Schonck.
In onze kerk is het jeugdwerk een zeer belangrijk aandachtspunt. Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst! We doen er alles aan om de kerk tot een plek te maken waar kinderen en jongeren zich thuis voelen. Er worden diverse activiteiten georganiseerd en we zijn blij dat we kunnen zeggen dat wekelijks een groot aantal kinderen en jongeren met hun ouders onze diensten en andere activiteiten bezoeken. Mijn telefoonnummer is 026-8483664.

Foto gemaakt tijdens de bevestiging van Tineke als jeugdouderling op 29 januari 2017.