Agenda, en roosters
Jongeren
kerkelijk bureau
Kerkblad bijEen
Deze pagina is niet alleen voor de jongeren die de kerkdiensten bijwonen. De jeugdraad en de jeugdouderling informeren ouders en belangstellenden  over het jeugdwerk in en vanuit de gemeente.

Zomerkampweekend juli 2017

We zijn op zoek naar kinderen die mee willen zingen tijdens de kerstkuier op zaterdag 16 december.

Wat is de kerstkuier
Op zaterdagavond 16 december wordt tussen 18.00 uur en 20.00 uur in het dorpscentrum van Oosterbeek voor de derde maal een Kerstkuier gehouden.
In een rustig tempo wandelen groepen via een met lichtjes aangegeven route langs enkele locaties waar het kerstverhaal in woord en gezang wordt uitgebeeld.
De route start en eindigt in de Vredebergkerk voor de bezoekers van de kuier.

Kinderkoor
Aan het einde van de route staat het kinderkoor.
Wij zingen met het koor een paar kerstliederen.
Kom zoveel mogelijk in het wit gekleed en trek warme (thermo) kleding aan.
De allerkleinsten kunnen natuurlijk ook eerder opgehaald worden.
Als je graag een vriendje of vriendinnetje mee wilt nemen is dat ook prima.
We verzamelen om ongeveer 17.45 uur in de Vredebergkerk. Na het omkleden kunnen we zelf als eerste de kuier lopen.

Oefenen
Op 10 december gaan we tijdens de Kindernevendienst de liederen oefenen. Het zou fijn zijn als je daar bij kunt zijn, maar dat is geen voorwaarde om mee te doen

Graag horen we zsm, graag voor 1 december ivm maken van de kleding, of je mee wilt doen.

Je kan je opgeven bijPetra Doorn of Hanneke Drewes.

Petra Doorn
Petra.doorn@antenna.nl

Hanneke Drewes
hanneke_drewes@hotmail.com

Mevrouw Tineke Schonck.
In onze kerk is het jeugdwerk een zeer belangrijk aandachtspunt. Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst! We doen er alles aan om de kerk tot een plek te maken waar kinderen en jongeren zich thuis voelen. Er worden diverse activiteiten georganiseerd en we zijn blij dat we kunnen zeggen dat wekelijks een groot aantal kinderen en jongeren met hun ouders onze diensten en andere activiteiten bezoeken. Mijn telefoonnummer is 026-8483664.

Foto gemaakt tijdens de bevestiging van Tineke als jeugdouderling op 29 januari 2017.