Agenda, en roosters
Jongeren
kerkelijk bureau
Kerkblad bijEen

Onder de verantwoordelijkheid van de Jeugdraad worden voor diverse jongeren clubs georganiseerd door een groot aantal enthousiaste jongeren zelf en enkele ouderen.

Blue is een jeugdclub voor alle jongeren van 12 – 20 jaar, die bij de PKN Oosterbeek-Wolfheze staan ingeschreven.

Twee keer per maand is er clubavond, waarbij we activiteiten organiseren, maar onder het genot van een drankje ook gewoon lekker chillen met goede muziek.

De clubavond begint om 20.30 uur en eindigt voor de jongsten om 22.30 uur en voor de 16- tot 20-jarigen om 24.00 uur. Iedereen mag één introducee meenemen.

De entreekosten zijn € 1,= en de alcoholvrije consumpties zijn gratis.

Je bent van harte uitgenodigd om deze avonden bij te wonen.

Blue kun je ook vinden op facebook, ga daarvoor naar Blue-Oosterbeek. Hierop staan ook de aankondigingen van de clubavonden.

Heb je vragen, dan kun je altijd contact opnemen met Arie de Vroomen  026-3340379.