Agenda, en roosters
Jongeren
kerkelijk bureau
Kerkblad bijEen
Ontmoeting en informatie over uiteenlopende onderwerpen staan centraal op de maandelijkse Contactmiddagen voor Ouderen (en andere geïnteresseerden) in de Vredebergkerk.

Ouderenwerk
Onder de titel “Contactmiddagen” worden er activiteiten georganiseerd voor mensen van 50+. De middagen vinden meestal plaats in de Vredebergkerk. Ze beginnen om 14.30 met koffie en thee en rond 15.00 uur begint het meer formele deel met een meditatie. Dan is er pauze want ontmoeting is een belangrijk doel van deze bijeenkomsten. Na de pauze is er een presentatie, meestal een spreker met een lezing en beelden.
De onderwerpen zijn divers. Met Kerst en Pasen wordt er een maaltijd georganiseerd en aan het begin van de zomer is er een reisje. Lees het verslag van het laatste reisje
Hebt u belangstelling, lees het jaarprogramma
Voor vervoer naar de contactmiddagen kan gezorgd worden.

Medewerkers gevraagd.
Als werkgroep zoeken wij vrijwilligers, die mee willen werken aan deze contactmiddagen.
Wat zoeken wij:
- mensen die wel een lezing willen verzorgen
- chauffeurs voor het halen en brengen
Kunt u niet zelf maar hebt u namen van mensen, dan horen we dit ook graag.

Voor vragen, suggesties, tips en vervoer, neem contact op met:
Riet Gerritsen-de Graaff, tel: 026-3333820 of 0633877432

Contactmiddagen in het seizoen 2017 - 2018
  Datum                         Gast                                     Onderwerp                             Predikant

Dhr. Gert van den Hof

Gouda in woord en beeld

Dhr. Ton Hendriksen

Samenzang

Ds. Jan Heine

'De verhalen van de decembermaand’
- Licht tussen pepernoot en oliebol -

Ds. Petra Doorn

19 december *

Kerstmaaltijd

Dhr. Dick van Veelen en Dhr. Ulbe Anema
Lezing over de schilders van de Veluwezoom

Dhr. Jaap van Duuren

Pelgrim met een missie

27 maart *

Paasmaaltijd

Ds. Petra Doorn

Dhr. Govert de Kleer

Andalusië in woord en beeld

Reisje

Ds. Oebele v.d. Veen
* Voor de Kerst- en Paasmaaltijd is de inloop vanaf 15.30 uur, de aanvang is om 16.00 uur.

Kerstcontactmiddag met maaltijd
Op 19 december vindt dit jaar de Kerstcontactmiddag plaats. We hopen elkaar in een feestelijke sfeer te ontmoeten om 16 uur in de Vredebergkerk. We willen samen kerstliederen zingen, van muziek genieten en luisteren naar een kerstverhaal en kerstgedichten. Wilt u zich voor deelname aan de maaltijd opgeven tot uiterlijk 16 december? Opgave bij:
Riet Gerritsen- de Graaff, tel 026-3333820 of mobiel: 06-33877432. Ds. Oebele van der Veen zal leiding geven aan deze middag. Allen van harte uitgenodigd.

Contactmiddag 23 januari. Schilders van de Veluwezoom
Oosterbeek heeft zich in de loop van de tijd ontwikkeld tot een belangrijk schildersdorp. Dhr. Dick van Veelen en dhr. Ulbe Anema zullen vertellen over de schilders van de Veluwezoom en daarbij ook afbeeldingen van laten zien. Ds. Oebele van der Veen zal deze middag leiden. 14.30 uur: samen koffiedrinken. Om 15 uur begint het moment van bezinning