Agenda, en roosters
Jongeren
kerkelijk bureau
Kerkblad bijEen
Verhuur van zalen en voorzieningen
De kerk staat midden in de samenleving. Daarom worden de ruimten van de kerk niet alleen voor kerkelijke bijeenkomsten maar ook voor andere doeleinden gebruikt, zoals voor de repetities van koren, cursussen, verenigingen, groepsbijeenkomsten, concerten.
Daarom treft u ook uitgebreide informatie aan over de verhuurmogelijkheden van de diverse kerkelijke gebouwen.

Verhuurpriizen per 01-09-2016

Vredebergkerk

De Vredebergkerk heeft naast de kerkzaal de beschikking over 7 zalen, geschikt voor bijeenkomsten van 8 tot 60 personen. Catering kan worden verzorgd.

Kerkzaal

Entree met hal

Informatie en reservering voor de 3 kerken verloopt via het kerkelijk bureau, tel.: 026 3333094. e-mail: pkn-oosterbeek-wolfheze@hetnet.nl.

Open Hof Kerk, Wolfheze

De Open Hof Kerk neemt een centrale plek in in Wolfheze.
Het naastgelegen verenigingsgebouw de Burcht heeft diverse zalen en cateringmogelijkheden.

De Burcht

in Wolfheze is het kerkelijk centrum met dorpshuisfunctie, waar meerdere zalen beschikbaar zijn, inclusief een grote zaal met toneel. Catering kan worden verzorgd.
Informatie over beschikbaarheid en prijzen kunt u verkrijgen bij de beheerder de heer Marcel Rowaan, tel. 026 4821487 of 06 51551778. E-mail: deburcht@kpnmail.nl
Meer informatie, details en prijzen vindt u onder www.dorpshuiswolfheze.nl

Telefoon De Burcht: 026 4821487
Mobiel:06 51551778

Oude Kerk

De Oude Kerk is een belangrijk historisch monument in de gemeente Renkum.
De Oude Kerk wordt vaak voor bruiloften en begrafenissen gebruikt. Sinds de verbouwing in 2014 beschikt de kerk over goede voorzieningen en een ruime consistorie.