Bezinning en ontmoeting
Jongeren
kerkelijk bureau
Kerkblad bijEen
Verhuur van zalen en voorzieningen
De kerk staat midden in de samenleving. Daarom worden de ruimten van de kerk niet alleen voor kerkelijke bijeenkomsten maar ook voor andere doeleinden gebruikt, zoals voor de repetities van koren, cursussen, verenigingen, groepsbijeenkomsten, concerten.
Daarom treft u ook uitgebreide informatie aan over de verhuurmogelijkheden van de diverse kerkelijke gebouwen.

Verhuurpriizen per 01-01-2018

Vredebergkerk en Oude kerk

De Vredebergkerk heeft naast de kerkzaal de beschikking over 7 zalen, geschikt voor bijeenkomsten van 8 tot 60 personen. Catering kan worden verzorgd.

Kerkzaal

Entree met hal

Informatie en reservering voor de twee kerken verloopt via het kerkelijk bureau, tel. 026 3333094. e-mail: pkn-oosterbeek-wolfheze@hetnet.nl.

De Oude Kerk
De Oude Kerk is een belangrijk historisch monument in de gemeente Renkum. De Oude Kerk wordt vaak voor trouwerijen en begrafenissen gebruikt. Sinds de verbouwing in 2014 beschikt de kerk over goede voorzieningen en een ruime consistorie.