Agenda, en roosters
Jongeren
kerkelijk bureau
Kerkblad bijEen
Onze kerkgemeenschap is in 10 secties onderverdeeld. Iedere sectie bestaat uit een coordinator, een diaken en een ouderling. Daarnaast zijn er vele sectie medewerkers en vrijwilligers die zorgen voor de contacten in de sectie. Bijvoorbeeld bij bezoek tijdens ziekte en of feestelijke aangelegenheden of bij het rondbrengen van het kerkblad.
De secties vormen zo het hart van de gemeente opbouw,

Samenstelling Sectieteams Oosterbeek

De werkgebieden van de predikanten zijn:

Het werkgebied van ds. van der Veen is uigebreid met de secties in Wolfheze.

De sectie Sonnenberg wordt toegevoegd aan het werkgebied van ds. Doorn.

In bijgaand pdf bestand treft u de laatste informatie over de secties in Oosterbeek.
versie februari 17

Samenstelling sectieteams Wolfheze

Er is er een beknopt gemeentegidsje gemaakt met daarin de relevante gegevens over de secties in Wolfheze en die voor ieder gemeentelid van belang zijn.
Iedereen kan per straat zien waar en bij wie hij/zij terecht kan voor pastoraat, sectiemedewerker, kringen, vervoer e.d.

Gemeentegids Wolfheze; versie april 2017

Plattegrond secties

In onderstaande link treft u de plattegrond aan van de secties.
Hierin staan de straten en de wijken vermeld, inclusief de namen van de verschillende secties.

platte grond secties