Bezinning en ontmoeting
Jongeren
kerkelijk bureau
Kerkblad bijEen

Kindernevendienst is bedoeld voor kinderen van de basisschool.

Contact en coördinatie Oosterbeek:
Karin Braam-Maters 06-53525222

Kindernevendienst

In de Vredebergkerk is elke zondag kindernevendienst in twee verschillende leeftijdsgroepen. Meestal gaan de kinderen naar hun eigen ruimte na het gesprek met de kinderen en na het zingen van een kinderlied.
De bedoeling van de kindernevendienst is de kinderen in hun eigen taal en op hun niveau vertrouwd te maken met het evangelie. Hetzelfde thema van de preek wordt met hen besproken en op een leuke manier verwerkt.
De kinderen komen tijdens de collecte terug in de kerkzaal en maken de gebeden mee, soms dragen ze een gebedsintentie aan.

De kindernevendienstleiding:
Henriëtte Artz-Nijman
Marloes Berendsen - Pothoven
Karin Braam-Maters
Quinta Van der Sluis-Plante
Arianne van Tongeren
Willeke ter Velde
Miranda van de Wetering
Marjan Wilmink
Hanneke Drewes
Mark Mandemakers
Rob Schonck
Eigen collecte kindernevendienst

Tijdens de kindernevendienst wordt een eigen collecte gehouden, met een eigen spaarvarken. Er is gekozen voor een goed doel wat duidelijk is voor de kinderen.
We sparen voor een zwanger dier, een geit, kippen of een korf vol bijen.
Dit dier wordt dan in Afrika aan een boer gegeven die daarmee een bedrijfje kan starten.

Het dier is “zwanger” en de boer die het dier krijgt moet het jong doorgeven aan iemand anders in zijn woonomgeving, b.v. de buurman. Zo geef je 2x!
De ontvangers krijgen ook een training hoe je met het gekregen dier moet omgaan.
Voor meer informatie over het goede doel kunt u kijken op www.heifer.nl

kleurplaat