Agenda, en roosters
Jongeren
kerkelijk bureau
Kerkblad bijEen
Het inloophuis of kerkcafé is een initiatief van de diaconie en heeft de bedoeling onze kerk een open huis te laten zijn voor de samen­leving.

Inlichtingen kunt u krij­gen bij Riet Gerritsen, h.graaff1@kpnplanet.nl telefoon: 026-3333820 of 06-33877432
Op 17 maart 2011 was het eerste inloophuis / kerkcafé. Vanaf dat moment is iedereen die zin heeft in een kop koffie / thee iedere donderdagochtend van 10.00 uur – 12.00 uur welkom.
Het bezoekersaantal blijft wisselend (van 5 tot ca. 15 personen), het bezoek dat komt op donderdagochtend bestaat voornamelijk uit gemeenteleden van de Protestantse Gemeente Oosterbeek - Wolfheze en daarnaast komen er soms een paar gasten.

Voor de medewerkers:
Hier vind je het rooster.
Mocht je om bepaalde reden geen medewerking kunnen verlenen, laat dit dan even weten aan Riet Gerritsen, (gegevens zie hierboven)
Kun je op een datum, dat je bent ingepland niet, dan s.v.p. zelf voor vervanging zorgen.

Zijn er op of aanmerkingen wil je die dan in het logboek zetten of doorgeven aan Riet Gerritsen?
Met elkaar proberen we om het zowel voor de medewerker als voor de bezoeker van het inloophuis zo plezierig mogelijk te maken.

Wil je ook meewerken, neem dan contact op met Riet Gerritsen. De werkzaamheden  zijn divers, van koffie zetten tot opruimen en alle andere voorkomende zaken.

Overzicht medewerkers.

Het eerste kopje koffie: 17 maart 2011
En het eerste lustrum: Het was gezellig met een hapje en een drankje!