Agenda, en roosters
Jongeren
kerkelijk bureau
Kerkblad bijEen
Het kerkblad bijEen stelt mensen op de hoogte van de gang van zaken in de kerk. Ook kunt u de meest actuele bijEen downloaden op deze pagina. Het email adres is : redactie.bijeen@hetnet.nl.

bijEen, algemene informatie

De naam bijEen is niet voor niets gekozen.

BijEen staat voor de samenvoeging van de drie kerken tot één gemeente. Het staat voor de ge­meente als één geheel. BijEen staat voor infor­matie die met elkaar gedeeld kan worden als ware het een familiebericht. Het is óns kerk­blad.
Maar bovenal staat bijEen voor die Ene die ons tot kerk maakt.

BijEen komt 6 x per jaar uit en geeft informa­tie over het wel en het wee van de Protestantse Gemeente te Oosterbeek – Wolfheze. Belang­rijke informatie over dingen die ons allen aan­gaan. Berichten van de predikanten, informatie uit de secties, diaconie, overzichten van de kerkdiensten en de collectes en algemene in­formatie over zaken die kerk en wereld betref­fen.

Kerkblad bijEen
inleveren kopij:

- bij het Kerkelijk Bureau
- op het e-mailadres bijEen: redactie.bijeen@hetnet.nl